Vädret i VärldenOm MittResVäder

Om MittResVäder

MittResVäder erbjuder väderprognoser samt exakta och fullständiga upplysningar om väder och klimat för alle större semesterorter och städer runt om i världen.
Använd MittResVäder för att planera din nästa semester, hitta de bästa resmål eller för att få en ögonblicklig bild av vädret just nu, vart du än vill resa!

För att MittResVäder kan förbli en gratis tjänst till våra brukare, har vi valt att använda reklam för att täcka våra kostnader för att driva sajten. Vi har dock försökt att placera annonserna på ett sådant sätt, att de inte förstör upplevelsen av att använda webbplatsen.

Väderprognoser och väderobservationer på MittResVäder.se tillhandahålls av Norges Meteorologiske Institut och uppdateras flera gånger om dagen.

De presenterade uppgifterna om klimatet på MittResVäder är insamlade genom en rad olika offentligt tillgängliga källor, inklusive (men inte begränsat till) National Climatic Data Center, World Meteorological Organization samt University of East Anglia's Climate Research Unit. Dessutom stöds våra guider av meteorologiska och akademiska datakällor från de olika nationella meteorologiska institut runt om i världen.
De meteorologiska normalvärden som vises på MittResVäder är beräknat som ett medelvärde över 30 år. 1961-90 är den nu gällande standardnormalperioden.

Om inte annat anges, har MittResVäder upphovsrätten till det grafiska material som presenteras på webbplatsen. Du är välkommen att använda våra bilder på din egen hemsida, under förutsättning av att det är tydligt, att MittResVäder är upphovsman till bilden, och att du länkar till sidan du hittade bilden på (länket ska vara do-follow).


Sajten drivs av:
XL MediaPartner
Bredland 17
2850 Nærum
DanmarkOm du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta oss på
info(snabel a)mittresvader(punkt)se